Over Ons

In het centrum van Venlo, in de gezellige Klaasstraat, vindt u Luna Art, een kunstgalerie in een uniek monumentaal pand uit de 15e eeuw waar ik bijzonder trots op ben.  

Kunst en ondernemerschap hebben altijd mijn speciale interesse gehad. Zo’n 25 jaar woonde en werkte ik in verschillende delen van de wereld, o.a. in UK, China, Kuweit en Dubai. Na terugkeer in mijn geboorteplaats Venlo besloot ik deze interesse en de passie voor kunst verder te ontwikkelen en mijn eigen galerie te openen in 2018.

Luna Art biedt een zeer gevarieerde collectie moderne en betaalbare kunst van zowel internationale als Nederlandse kunstenaars.

Op deze website vindt u naast een overzicht van de diverse kunstenaars en alle  beschikbare kunstwerken ook een mooie impressie van de hele collectie.

Hiermee wil ik graag alle kunstliefhebbers inspireren. Daarom nodig ik u uit voor een vrijblijvend bezoek aan mijn sfeervolle galerie om de volledige collectie te bekijken. In het echt zijn de werken namelijk nóg mooier dan op de foto's. 

Tot slot verzoek ik u om deze website, maar ook onze social media-accounts, in de gaten te houden omdat we regelmatig nieuwe kunstwerken ontvangen.

Heel graag tot ziens bij Luna Art!

Birgitte Heijnen-Craghs 

Bekijk alle kunstwerken