Sabrina Walcher

SABRINA WALCHER (1980, Schwäbisch Hall)

Schilderen is voor mij een natuurlijke vorm van zelfexpressie omdat kleuren en penseelstreken expressiever aanvoelen dan woorden. Ik haal inspiratie voor mijn werk uit het leven, of het nu een jeugdherinnering is of de soms gecompliceerde emotionele wereld.

Ik gebruik voornamelijk zwarte en witte verf en schildermessen om mijn ervaringen en waarden te vertolken om kunstwerken te maken die degenen die ernaar kijken inspireren. Kunst kan ons herinneren aan wat belangrijk voor ons is; een foto kan ons moed, liefde of vertrouwen geven. Door onderwerpen te kiezen die mij inspireren en hun unieke bestaan ​​in een directe stijl weer te geven, breng ik de rijke kwaliteiten naar voren die hen maken tot wie ze zijn.

Authenticiteit, vrijheid, passie en individualiteit zijn enkele van de kernwaarden die mijn kunst leiden. Door kunstwerken te maken op basis van mijn persoonlijke filosofie, nodig ik kijkers uit om hun eigen waarden te onderzoeken en te zien of ze nog steeds geldig en oprecht zijn.

Gefocust op de kracht van authentieke expressie en emotie, inspireert mijn kunst mensen om in zichzelf te gaan en de unieke ideeën en expressies te ontdekken die ze met de wereld willen delen.

Kunstwerken