Joost Verhagen

Joost Verhagen werd geboren in 1975 in Oudenbosch. Hij volgde opleidingen aan de Kunstacademie in Rotterdam en aan de Koninklijke Academie der Schone Kunsten in Antwerpen.

Voordat hij begin 2014 besloot zich volledig op de schilderkunst te gaan richten, had Joost een carrière in vastgoed en infrastructuur. Uiteindelijk is hij teruggekeerd bij zijn passies, schilderen en tekenen.

Joost Verhagen Portretten en Landschappen

Zijn herkenbare schilderstijl van abstracte portretten en landschappen kenmerkt zich met name door grove structuren en een compositiespel van lijnen. Veel van zijn inspiratie voor abstracte landschappen haalt hij uit een periode van ruim drie jaar leven in het ruige landschap van Australië. De ontzagwekkende uitgestrektheid van het land met de naderende orkanen en imposante zandstormen keren vaak terug in zijn werken.

Daarnaast vertaalt hij de skylines van de metropolen die hij tijdens zijn vele reizen heeft bezocht in een abstract werk van verticale lijnen en vakken

Joost Verhagen Kunstwerk Kopen

Wij hebben meerdere portretten en landschappen van Joost in onze Galerie in Venlo en ontvangen regelmatig nieuw werk. Kom gerust een keer langs om te kijken! We bieden ook de mogelijkheid om eerst gratis een proefplaatsing te doen

 

Kunstwerken